CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

ALwaYs LoVe BoTh Of YoU

ALwaYs LoVe BoTh Of YoU

Monday, July 12, 2010

DiNNeR di AmY ReDLanDs, NiLaI

Alkisahnya dalam kepada Ibu nie dah tak tau nak makan kat maner..........Sume kedai makan yang Ibu rasa ok sumer Ibu n Ayah dah pergi...........Ni kira dinner anniversary Ibu yang tak menjadi tu kan.........Ayah duk tanya Ibu nak makan kat maner..........Ibu bagitau.........Tak kisah kat mane2.........Janji western food..........So Ayah kata kita pergi Amy Redlands............First time pergi kat sini............Western dia tak berapa nak banyak..........Adalah dalam 10 jenis jer kot...........Tapi makanan yang ada dari pelbagai negeri............Memang banyak ler pilihan makanan yang ada dalam buku order...........Azfar sibuk nak makan mee..........Ibu ingat nak mintak speghetti...........Tapi toke cakap takde............So Ibu mintak kan Azfar Bihun Goreng Singapore...........Ibu............Redlands Grill Chicken Chop............Cik Ayah mintak Redlands Lambd Chop..........Air watermelon juice memang kow le.............Sedap............Azfar habis satu gelas..........Kene mintak lagi daaaa..............So far makanan dia ok ler bagi tekak Ayah n Ibu.............Tak lupa jugak Azfar yang berjaya menghabiskan bihun tu 3/4 pinggan.................Yang paling penting penantian tunggu makanan sampai tak lama.............Sehingga 15 Julai nie dapat 10% diskaun............Layan...............

Meals yang dipesan Corat coret pic Azfar


No comments:

Post a Comment